Everything Nerdy

Af Thor Jadesø

Everything Nerdy - Udgave #6

#6・
6

udgaver

Everything Nerdy
Brug sociale medier med sund fornuft, i små doser og korte perioder.

🧠 Entreprenant Mindset
Sociale medier bør nydes i små doser. Selv har jeg fjernet alle notifikationer fra dem og vælger selv hvornår jeg vil “tjekke ind” og spilde min tid. For lad os bare kalde en spade for en spade; Sociale medier kan være et godt værktøj til digital marketing, men det er også en tidsrøver og en grim cookie. Ja, det lyder nuttet - men det er faktisk bare et dæknavn for en spion der sladder om dig.
Jeg sætter en timer på min telefon og giver mig 15 minutter til at spilde min tid. Jeg har nøje udvalgt hvem jeg følger af privatpersoner og medier, for at undgå alt den støj der ellers findes online og jeg har dækket mig rimeligt godt ind med diverse apps og tilbehør der skjuler min identitet, så jeg ikke bliver tracket på nettet. Hvorfor? Fordi jeg synes at vi alt for hurtigt give kald på vores frihed, for at kunne være med i klubben - “Du vil jo gerne være med i klubben, ik’ Mulle?”
Senest har interne dokumenter fra Facebook afsløret at de fuldt ud er klar over, at deres sociale medier misbruges til systematisk forsøg på at påvirke folk ved at kommunikere bestemte holdninger, vinkler og perspektiver. Instagram gøre unge mere usikre på dem selv - men hvad skal man dog gøre, når man gerne vil være gode venner med magthaverne og samtidigt skal drive en forretning…
Spørg dig selv: “Hvorfor var de så længe om at fjerne Trumps konti?” Fordi der er penge i at holde ham online. Så længe de giver ham en platform at underholde på, så er der mange følgere der skal se hvad han skriver - og så jo flere der bruger deres medie, jo mere tjener de og kan proppe mere propaganda ind i øjnene på dem.
👉 Brug sociale medier med sund fornuft, i små doser og korte perioder.
----------------------------------------------------
🔥 5 historier du skal kende
  1. Facebook-filer: 5 ting, lækage dokumenter afslører
  2. Twitter tester nye værktøjer
  3. Download videoer fra YouTube fra YouTube selv
  4. Se venners Storys uden at vise at du ser dem
  5. Bliv en del af Medieguru Klubben på Facebook
----------------------------------------------------
👂 Har du hørt?
Nicoline Hansen – “Jeg har aldrig oplevet så stor succes”
----------------------------------------------------
🤓 Har du set?
Facebook introduces portable Portal Go for $199 | Engadget
Disney skoler TikTok and Instagram creators
Facebook: dos and don'ts når du poster stories
----------------------------------------------------
✏️ Nyt til penalhuset
‎Messer i App Store
----------------------------------------------------
😂 Det var sjovt!
Lidt til den grafiske designer
Lidt til den grafiske designer
----------------------------------------------------
#JOBOPSLAG
  • I vores Social & Creative-team hos #KræftensBekæmpelse har vi brug for nye talenter, der kan løfte, udfordre og udvikle vores indsatser på sociale medier og digitale kampagner. 👉 Læs mere her
  • SEO Manager til Firtal: Vil du med på vores vækstrejse og tænker du SEO på flere niveauer - taktisk og strategisk? Vi søger en SEO Manager. Er det mon dig? 👉 Så tag et kig her
  • VIDEOGRAF & KLIPPER SØGES HOS VIRAL FILM: Er du vores nye videograf og klipper til produktion af reklamefilm og profilfilm? Viral Film er et professionelt filmselskab beliggende i Åbyhøj i Aarhus. Vi producerer reklamefilm, profilfilm, tv-reklamer og produktfilm. 👉 Se jobopslag her
  • 𝗦𝗼𝗠𝗲-𝗲𝗸𝘀𝗽𝗲𝗿𝘁 til Pajor: Er du vild med sociale medier og content produktion, så er det dig vi søger! Vi har travlt på bureauet og mangler en ny kollega til at hjælpe vores fantastiske kunder med at skabe bedre branding og kunderelationer på de digitale platforme. Du vil i samarbejde med os andre planlægge, udvikle og eksekvere kampagner, hvor data efterfølgende analyseres og bearbejdes. Din uddannelse er ikke vigtig - du skal bare være dedikeret, dygtig og have erfaring med sociale medier, god til at formulere dig og lyst til at udvikle dig. 👉 Send din ansøgning til info@pajor.dk. Du kan starte på mandag, hvis du er den rette.
----------------------------------------------------
Medieguru Klubbben
Et sted for support og nørdesnak om alle de ting, der relaterer til sociale medier, f.eks. nye funktioner, tips, tricks, branchenyheder, meninger, indsigt, tilbud, job, mentorordning, begivenheder og memes!
- Sharing is caring!
—————————————————-
DEL ❤️
🐥 Vil du hjælpe med at sprede det gode budskab, kan du tweete at du følger Everything Nerdy.
Alt det bedste! Og tak fordi du læser med
/Thor
Lavet med ❤️ af Medieguru © 2021 - en del af ThorX | Alle rettigheder forbeholdes.
Kunne du lide dette nyhedsbrev? Ja Nej
Thor Jadesø
Thor Jadesø @ThorJades

Everything Nerdy om alle de ting, der relaterer til sociale medier, f.eks. nye funktioner, tips, tricks, branchenyheder, meninger, indsigt, tilbud, job, mentorordning, begivenheder og memes!

Lavet med ❤️ af Medieguru © 2021 - en del af ThorX | Alle rettigheder forbeholdes.

Klik her for at afmelde.
Hvis du har fået tilsendt dette nyhedsbrev fra en anden og du vil have dit eget, kan du tilmelde dig her
Created with Revue by Twitter.
Slotsbryggen 14, 4800 Nykøbing F.